Site icon ІНКВИЗИЦІЯ.ІНФО – Deus vult!

Рейтинг пластичних хірургів Києва

Як правильно вибрати пластичного хірурга? + Рейтинг пластичних хірургів Києва

Поліпшення краси в клініках пластичної хірургії стало таким самим природним, як турбота про гарну усмішку в кабінеті стоматолога. Ми хочемо бути привабливішими, красивішими і молодшими.

Як правильно вибрати пластичного хірурга?
До кожного пацієнта потрібен індивідуальний підхід, тому дуже важливі взаємини та довіра, яку відчувають до них обидві сторони. Пацієнта необхідно переконати, що цей лікар зробить все можливе для досягнення поставленої мети. І лікар довіряє пацієнту, що він дотримуватиметься всіх рекомендацій, які він дає, щоб знизити ризики, пов’язані з процедурою, та оптимізувати результат лікування.

На що звертати увагу під час розмови з лікарем?
Під час розмови з пацієнтом пластичний хірург повинен вислухати інформацію про те, на що чекає пацієнт і які зміни він хоче внести, дізнатися все про інші захворювання, які можуть вплинути на перебіг процедури або її результат. Слід з’ясувати, чи досяжні бажання та очікування пацієнта. Обидві сторони думають однаково.

Чого ми маємо навчитися у хірурга?
Пластичний хірург повинен обговорити з пацієнтом його стан, варіанти лікування, період відновлення та відповідні обмеження та рекомендації. Необхідно дуже уважно інформувати пацієнта про ризики та можливі ускладнення. Пацієнт повинен розуміти, що лікар не може гарантувати відсутність збоїв. Кожна дія має певний ризик не досягти ідеального результату, і пацієнт повинен про це знати. Справа не в тому, щоб налякати пацієнта, а в тому, щоб дати зрозуміти, що йому загрожує і які можуть бути наслідки. Це важливо, тому що якщо щось подібне станеться, пацієнт підготовлений до цього і не шкодує лікаря про те, що він пообіцяв, що це буде чудово, а це не так. Лікар зазвичай намагається виправити недосконалий ефект процедури і не повинен залишати пацієнта наодинці з цією проблемою.

Де знайти відповідного пластичного хірурга?

Пошук слід розпочинати з перевірки кваліфікації, ніж знайти людини, виконує ці процедури без проходження відповідної спеціалізації. Чи спеціалізується той чи інший лікар на пластичній хірургії, реконструктивній та естетичній хірургії.

Ми склали рейтинг пластичних хірургів Києва з огляду на всі їхні професійні якості та досвід роботи.

1. Левицький Роман Миронович

Левицький Роман Миронович – хірург вищої категорії з 27-річним досвідом роботи у пластичній хірургії, провів 16 000 успішних операцій. Закінчив дворічну клінічну ординатуру на кафедрі пластичної та естетичної хірургії Санкт-Петербурзької медичної академії післядипломної освіти. Сертифікований для роботи у найближчому зарубіжжі та європейських країнах. Стажувався та практикувався у Бразилії, Німеччині, Франції, Америці.

Юліан Петрович – володіє хірургічними методами для відновлення правильного функціонування вен та артерій, а також виправлення естетичних дефектів. Займається реконструктивними методами лікування дефектів шкіри, лоскутарною пластикою, лікуванням базальноклітинного, плоскоклітинного раків шкіри, меланоми.

3. Храпач Василь Васильович

Храпач Василь Васильович Лікар найвищої категорії. Доктор медичних наук, професор отримав вищу кваліфікаційну категорію з хірургії. З 1993 року особливий професійний інтерес лікаря складають напрями пластичної та реконструктивної хірургії. Здійснює всі види пластичних, реконструктивних та естетичних операцій, у т. ч. по зміні статі. З 1993 по 1995 рік стажувався у Римському університеті La Sapienza. Займає посаду наукового керівника клінічної бази кафедри в Республіканській клінічній лікарні МОЗ України та професор кафедри хірургії Національного медичного університету імені О. О. Богомольц

4. Бредіхін Сергій Вікторович

Бредіхін Сергій Вікторович. Лікар має вищу категорію і більше 20 років здійснює операції на черевній порожнині, видаленням грижі при пахових, пупкових, стегнових грижах із застосуванням ендопротезів, висічення келоїдних рубців, видалення доброякісних утворень молочної залози, розтин карбункулів та фурунку шкіри.

5. Донець Євген Георгійович

Донець Євген Георгійович. Пластичний хірург – дійсний член Американської Академії косметичної хірургії, Міжнародного та Всеукраїнського Товариства естетичної пластичної хірургії, AACS, ISAPS, ВАПРЕХ.

6. Ющенко Віктор Миколайович

Ющенко Вікторе Миколайовичу. Лікар найвищої категорії. Кандидат медичних наук, ЛОР вищої категорії, сфера професійної діяльності знаходиться у галузі консервативного та ургентного оперативного лікування патології вуха, горла, носа різного походження (запального, інфекційного).

7. Юрченко Денис Олександрович

Лікар найвищої категорії. Пластичний хірург, лікар вищої категорії, займається проведенням операцій із збільшення грудей, проводить отопластику, блефаропластику, пластику живота, ліпосакцію, пластику жіночих зовнішніх статевих органів тощо.

8. Харків Андрій Леонідович

Харків Андрій Леонідович. Лікар найвищої категорії. Висококваліфікований пластичний хірург, який має великий досвід роботи, визнаний одними з найкращих у своїй професії. Підтвердженням цього є безліч міжнародних сертифікатів і дипломів, а також позитивних відгуків вдячних пацієнтів. Протягом багатьох років працює на благо своїх пацієнтів, щоб допомогти повернути віру в себе, підвищити самооцінку та із задоволенням дивитися на своє відображення у дзеркалі. Лікар займається контурною пластикою, ринопластикою, корекцією молочних залоз, підтяжкою, ліпосакцією.

9. Журавель Олексій Юрійович

Журавель Олексій Юрійович. Займається оперативним ургентним лікуванням хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї та суміжних областей. Також проводить діагностику ендоскопом та хірургічне лікування проблем шиї та голови. Був стажером у зарубіжних країнах: у Польщі та Німеччині. Приділяє час не лише медичній практиці, а й робить внесок у наукову діяльність – є доповідачем та учасником 12 конференцій, автором 14 наукових праць.

10. Заїка Олександр Вікторович

Заїка Олександр Вікторович. Лікар найвищої категорії. Олександр Вікторович є Членом Обласних та Всеукраїнських асоціацій лікарів-хірургів, володіє технікою проведення лапароскопічних операцій, операцій з видалення грижі, відкритих операцій у проктології, ендокринології, малій хірургії.
Exit mobile version