Site icon ІНКВИЗИЦІЯ.ІНФО – Deus vult!

Сервіс PROIZD – офіційний онлайн-сервіс Укрзалізниці

Сервіс PROIZD https://proizd.ua/ – це офіційний онлайн-сервіс Укрзалізниці для продажу залізничних квитків. На сайті можна придбати квитки на будь-який рейс Укрзалізниці, в тому числі на швидкісні поїзди “Інтерсіті” та “Інтерсіті+”, а також на приміські поїзди.

Квитки, які Ви отримуєте після оплати на сайті – це повноцінні проїзні документи, які дають право проїзду на потягу Укрзалізниці. Квитки бувають 2 видів: електронні та з відкладеним друком.

Електронний квиток – це проїзний документ, який не потрібно обмінювати у касі. З ним необхідно відразу йти на посадку до вагона потяга. Для посадки в поїзд потрібно мати при собі документ, який підтверджує особу.

Квиток з відкладеним друком – це проїзний документ, який необхідно обміняти у касі на паперовий квиток. Для обміну квитка з відкладеним друком не потрібно мати при собі документ, який підтверджує особу.

Оплата здійснюється онлайн банківськими картками VISA / MASTER CARD / MAESTRO.

Пасажир має право перевозити з собою багаж вагою до 36 кг. За провезення багажу понад 36 кг стягується додаткова плата.

Документи, необхідні для поїздки:

Для проїзду дітей Укрзалізниця впровадила знижки. Розмір знижки залежить від віку дитини. Проїзд дітей до 6 років – безкоштовний, без надання окремого місця. Від 6 до 14 – знижка. Від 14 років – повна вартість квитка. При проїзді більше 2-х дітей до 6-ти років на одного дорослого пасажира – необхідно купити квиток на окреме місце.

Знижки для пасажирів:

Для отримання знижки необхідно вказати відповідну категорію пасажира при бронюванні квитка.

Інформація про рейси:

Покупка квитка:

Оплата квитка здійснюється онлайн банківськими картками VISA / MASTER CARD / MAESTRO.

Після оплати квитка на Вашу електронну пошту буде надіслано лист з підтвердженням бронювання. Для посадки в поїзд необхідно мати при собі документ, який підтверджує особу, та роздрукований або електронний квиток.

Сервіс PROIZD – це зручний і надійний спосіб придбати залізничні квитки в Україні.

Exit mobile version