Site icon ІНКВИЗИЦІЯ.ІНФО – Deus vult!

Історія лазерної епіляції

Вперше епіляція з використанням лазера, як метод видалення зайвого волосся на тілі, з’явився ще у 60-х роках 20-го століття. Використовували таку процедуру виключно в медичних цілях. На відміну від того, як чином сьогодні проводиться лазерна епіляція в Києві та в інших містах України, раніше люди не розуміли як правильно використовувати лазер для видалення волосся.

Як розвивалася лазерна епіляція

На початку 90-х років вдалося розробити перші комерційні системи лазерної епіляції. Тепер використовувалися лазери середньої інтенсивності, у тому числі неодимові й діодні. Це були перші аналоги сучасних лазерів, які використовують у професійних салонах краси.

На початку 2000-х технології лазерного випромінювання трохи поліпшилися. Лазери стали більш точно направляти теплове випромінювання на ціль. Таке обладнання стали використовувати для роботи з різними типами шкіри та волосся, зокрема для його видалення. Але, результати від подібного обладнання залишали бажати кращого.

Сучасні лазери для епіляції з’явилися наприкінці минулого десятиліття. Вдалося налаштувати їх роботу таким чином, щоб процедура по видалення зайвого волосся на певній ділянці тіла стала безболісною та ефективною.

Які переваги процедури

У порівнянні з іншими методами досягнення чистої та гладкої шкіри, лазерна епіляція має наступні переваги:

Крім цього, процедура дозволяє за 1 сеанс обробити досить велику площу тіла, ніж електроліз чи воскова депіляція.  Кількість сеансів для проходження повного курсу лазерної епіляції підраховується індивідуально. Багато чого залежить від типу шкіри клієнта та довжини й кольору його волосся.

Exit mobile version